Dejte Vašemu nápadu skutečnou podobu!

Jste firma mající kreativní zákazníky nebo si malujete ve své hlavě to nejhezčí rodinné hnízdo, ale v této fázi představy končí? Už nemusí, můžete dát fantazii reálný rozměr – dokonce 3D rozměr!

Jakto?

Vytvořili jsme jedinečný 3D vizualizér, který je partnerem firmám pro snazší prezentaci nesnadno prezentovatelných produktů s více variantami a zákazníkům pro jednodušší výběr.

Jak pomůže firmám?

Odbourá bariéry, kdy zákazník od realizace ustoupí neboť si nedokáže představit výsledný efekt. 3D vizualizér má své podstatné místo při návrhu interiéru, exteriéru či naprosto jedinečného produktu, který může existovat ve variantách. Mějte po ruce pomocníka při návrhu kuchyně, plotu nebo třeba výběru kol automobilu.

Jak pomůže zákazníkovi?

Jako koncový zákazník si svůj dům vytvoříte k obrazu svému, a dokonce vám 3D vizualizér sestaví přesný materiálový list z prvků, které jste při zápalu své kreativity zvolili. Můžete si tak vytvořit několik verzí, vytisknout si celou vizualizaci včetně materiálů a následně se začít rozhodovat. Chlubíte se rádi? Pokud ano, bude vás rozhodně bavit funkce sdílení návrhu na sociálních sítích …. ať už chcete jen názor ostatních nebo máte rádi, když blednou závistí ?.

K čemu je ještě vizualizér vhodný?

Detailní návrh exteriéru je pouhá startovací čára – vizualizér dokážeme připravit téměř pro jakýkoliv business:

  • vizualizace variací interiérů,
  • vizualizace variant materiálů – např. u návrhu kuchyní,
  • vizualizace exteriéru aut,
  • konfigurace komplexního produktu – např. auta,
  • mnoho dalších variant využití.

V naší anketě pro využití 3D vizualizéru vzniklo nespočet nápadů, ale dost už bylo řečí! Vyzkoušejte si demo přímo na vlastní oči a dejte nám vědět, jak by se mohl přetransformovat pro váš business ?.

Demo vizualizéru k vyzkoušení

demo.3d-visualizer.cz