Už jste potkali fotokiosky?

Možná byste to do nás neřekli, ale věnujeme čas také projektům, které vzniknou z neodbytné touhy věnovat se něčemu unikátnímu, zajímavému a novému. Do takových projektů jsme zapálení i ve svém volném čase, abychom výsledek úsilí vytáhli na světlo světa co nejdříve a v nejlepší možné verzi.

Fotokiosky

To přesně platí o fotokioscích pro klienta Fotocard s.r.o., kterým jsme dali život hlavně po softwarové stránce. Pracovali jsme na softwaru, který byl pro nás svým způsobem výzvou. Dostal totiž dva důležité úkoly – zajistit snadné a intuitivní ovládání pro uživatele a zároveň spolehlivě ovládat veškerý hardware. Jedna z fotobudek se kvůli testování dokonce stala naší „kolegyní“, protože s námi trávila v kanceláři snad víc času než naše nejpilnější živá kolegyně Zuzka. Dalo to zabrat, ale výsledek stojí rozhodně za to!

A co že ten fotokiosek je?

S Fotocard s.r.o. jsme vytvořili samoobslužný fotoautomat, v němž se vyfotíte a následně si vytvoříte vlastní vzpomínkovou pohlednici či více různých pohlednic s libovolně zvoleným pozadím, např. můžete vybrat námi milovaný Hradec Králové v několika podobách. Pohlednici si ve fotokiosku rovnou vytisknete, klidně ve více variantách, v potřebném počtu kusů a doplnit můžete i vypovídající text. Pohled se vzkazem pro blízké či krásná vzpomínka na hezké chvíle je tak na světě!

Co je na tom všem pro nás nejlepší?

Neuvěřitelně nás baví pracovat na projektech, které jsou výzvou, dávají smysl, jsou vidět a mají dokonce hmatatelný rozměr. Věříme, že fotokiosky vykouzlí úsměv na tváři nejen každému, kdo se vyfotí a zažije u focení mnoho legrace, ale také obdarovanému milou pohlednicí a v neposlední řadě nám tvůrcům.

Nenašli jste, co hledáte?

Pokud máte zajímavý nápad a sbíráte odvahu k realizaci, protože nevíte jak na to, můžeme se do toho pustit společně?